Follow Us:

CSAPATUNK

Egy kedves szó, egy őszinte mosoly minden süteményt duplán megédesít.

Közel 30 fős csapatunk a Szilágyi Cukrászda igazi erőssége. Lelkes és szakképzett cukrászaink a kanizsai sütödében bizonyítják minden nap elszántságukat és folyamatosan készítik a finomabbnál- finomabb süteményeket és tortákat.

Mindezeket pedig az örök mosolygós és vidám kanizsai és karosi felszolgálócsapatunk kínálja vendégeink számára. A munka mellett természetesen a szórakozásról és a jókedvről a csapatépítő rendezvényeink gondoskodnak.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/szilagyi/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:46 Stack trace: #0 /home/szilagyi/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(567): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/szilagyi/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home/szilagyi/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 46